vrijdag 16 september 2022

De strippublicaties van deze week


Deze week verscheen de nieuwe Jump (nr 23-2022), de eerste Jump in de nieuwe vorm. Vanaf nu telt het blad 64 pagina's en staat het boordevol strips en games. En gelukkig zijn de vaste strips gebleven, zoals Puppy Love op pagina 41 van de nieuwe Jump. De eerste kennismaking tussen Robin en de kleine Nell is niet bepaald gladjes verlopen, maar toch schijnen het baasje en het vrouwtje, Hans en Caroline dus, te denken dat de twee dieren het goed met elkaar kunnen vinden. Als lezers weten we intussen beter... Deze afleveringen van Puppy Love werden al eerder gepubliceerd onder de titel Puppy from Hell in Stripnieuws 47, als Puppy Love op 4 t/m 7 september 2017  in Metro en in de beide Puppy Love-albums, het oblong-album' Er keft iets in de keuken' uit 2020  en het 'integrale' album 'Nee, ik wil geen hondje' uit 2021.

En als lezer heb je nu ook de mogelijkheid te zeggen wat je van de vernieuwde Jump vindt. Op pagina 62 vind je de eerste Jump-enquete en daarin kun je alle strips en rubrieken waarderen van 1 tot 5, waarbij voor Supergoed staat. Alle deelnemers aan de enquete krijgen bij de volgende Jump gratis Pok√©mon-kaarten cadeau. We  zouden het natuurlijk heel erg waarderen als jullie allemaal meedoen en Puppy Love met een 5 willen bekronen. Alvast hartelijk bedankt allemaal!

(Illustratie: Danker Jan Oreel)

Behalve de nieuwe Jump verscheen deze week ook de nieuwe Eppo (nr 19-2022) en daarin vind je op pagina 4 de uitslag van de prijsvraag uit Eppo 17-2022. Daarin was de vraag wie de tekenaar is van de jaarlijkse Texel puzzel en dat is natuurlijk niemand minder dan Danker Jan. De winnaar is inmiddels bekend, een naamgenoot van me, dus Frank, van harte gefeliciteerd. En iedereen die niets gewonnen heeft, kan deze week in Eppo weer mee doen met een nieuwe prijsvraag.

Veel succes en prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: