zaterdag 22 februari 2020

Goede-doelveiling 'Mischa door Japan' voor het Emma Kinderziekenhuis...

We hadden het beloofd. Zodra er meer informatie is over de goededoelveiling op Catawiki op 13 maart, lees je dat hier op de Bob Evers Strip blog. Maar het is Eppo die deze week de primeur van die informatie heeft. In de rubriek Eppo Mail op pagina 47 van de nieuwe Eppo (nr 4-2020)vind je de ingezonden brief van Rob Lamping die daarin alle uitleg over deze nieuwe goede-doelveiling geeft. Danker Jan plaatste de complete Eppo Mail van deze week, inclusief het kavel van De avonturen van Hel waarop je op 13 maart kunt bieden, op zijn Facebookpagina en dat doen we hier nog een keer, zodat je ook hier rustig kennis kunt nemen van alle informatie over deze nieuwe goede-doelveiling op Catawaki.
(Illustraties: Danker Jan Oreel, Fred de Heij, Pieter Hogenbirk, Jean-Marc van Tol en Gerard Leever)

Maar er is meer. Ook IJsbrand wijdt op de Max Miller Strips Blog een complete post aan deze goededoelveiling. En dan gaat het natuurlijk om het Max Miller-kavel waarop je op 13 maart kunt bieden. De post van IJsbrand lees je hieronder.

(Illustraties: IJsbrand Oost)


Op 13 maart a.s. start een Catawiki stripveiling voor het goede doel. De volledige opbrengst komt ten goede aan het werk van de Stichting Steun Emma kinderziekenhuis.


Voor deze veiling heb ik ook een tekening gemaakt. Het origineel (formaat A3) wordt, samen met 2 schetsen, een print van de digitaal gemonteerde schetsen en een  kleurenprint op A3 formaat (uniek want er is slechts 1 exemplaar gedrukt!) in één kavel geveild. 

Voor meer informatie over deze veiling kijk op: www.mischadoorjapan.nl

En dan kun je tenslotte ook nog een kijkje nemen op de site Mischa door Japan waar je onder andere ook de kavel van Eric Heuvel, Henk Kuijpers. Ed van der Linden en Gerard Leever kunt bekijken.
Zodra de complete kavellijst bekend is, zullen we die natuurlijk ook hier op de Bob Evers Strip blog plaatsen.

Geen opmerkingen: