woensdag 25 december 2019

Vrolijk kerstfeest!

Net als in de voorgaande jaren hebben we weer een aantal verschillende kaarten en zelfs een soort kerstcadeautj om onze beste wensen voor de feestdagen over te brengen. Om te beginnen is hier de kaart van Hans en Caroline met Rhonda, Arie en Puppy from Hell in de hoofdrol.

 

In plaats van een kerstkaart maakte Danker Jan een speciaal kerstboekje dat ook gezien kan worden als een jaaroverzicht van wat er het afgelopen allemaal rond Hel te doen was en vooral wat we in het nieuwe jaar kunnen verwachten. Het boekje bevat onder andere deze winterse plaat die onderdeel uit maakte van de portfolio 'De vier jaargetijden'.


En dat is nog niet alles. De pakweg 250 gelukkig die dit boekje ontvingen kregen ook als eerste een preview van het nieuwe Hel-verhaal 'Het verloren goud van Troje'. Natuurlijk mogen die twee pagina's ook hier niet ontbreken. Ons kerstcadeautje voor alle bloglezers en -lezeressen. Meer info over het kerstboekje en de eerste twee pagina's van het nieuwe avontuur van Hel vind je op de Facebookpagina van Danker Jan.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)


En dan tenslotte de kaart die IJsbrand en ik in de laatste dagen van het jaar en misschien ook nog de eerste paar dagen van 2020 zullen versturen aan weer een paar honderd gelukkigen. Eigenlijk bedoeld als nieuwsjaarskaart, maar de kaart is sinds gisteren al te vinden op de Max Miller-blog, waardoor het toch ook een soort kerstwens wordt en dus ook hier op de Bob Evers-blog zeker niet ontbreken.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

                  Namens ons allemaal heel fijne Kerstdagen!

Geen opmerkingen: