woensdag 24 juli 2019

Stripboeken beurs Berlicum 2019: De presentatie van de Hel-portfolio en het Hel-schetsboek 'De vier jaargetijden'

Aanstaande zondag 28 juli vindt in Berlicum voor de tweede maal de Stripboeken beurs Berlicum plaats. Met vele Nederlandse en Belgische stripmakers, waaronder ook Danker Jan en ik. Tijdens deze stripboekenbeurs presenteert Danker Jan de gloednieuwe Hel-portfolio 'De vier jaargetijden'


Met vier genummerde en gesigneerde prenten rond het thema 'De vier jaargetijden' met Hel in de hoofdrol. De oplage is 150 exemplaren en de normale prijs 25 euro. Maar wie aanstaande zondag de Stripboeken beurs Berlicum bezoekt mag de portfolio meenemen voor de introductieprijs van 19,95 euro.

Voor de liefhebbers brengt Danker Jan ook een nieuw schetsboek uit met hetzelfde thema, waarvan je de cover hierboven. In de schetsen die Danker Jan maakte voor de prenten in de portfolio.

De oplage hiervan is 100 exemplaren en de prijs slechts 5 euro. Portfolio en schetsboek zijn ook los van elkaar verkrijgbaar.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)
En  natuurlijk hebben we ook de beide albums van De avonturen van Hel bij ons 'De koffers v an Raz Fadraz' en ' De Sibylle-codex'. Van 'De Sibylle-codex is ook de Dossier Editie nog verkrijgbaar, maar daar geldt wel; zolang de voorraad strekt. Met uiteraard het nieuwste album van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex.

Verder zijn uiteraard alle albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft verkrijgbaar in  Berlicum,  net als de Max Miller-albums 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' en het album Nieuwe vrienden in hardcover.

(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney, bron: Inducks) 
Ook hebben we diverse Donald Duck-album bij ons, zoals 'De spannendste avonturen van Donald Duck deel 20 en Op reis door Europa met Donald Duck deel 4.
 
 
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)
 
Danker Jan  neemt bovendien zijn nieuwste album 'Ridders van Gelre, ons verloren Hertogdom', dat in diverse edities verkrijgbaar zal zijn. En natuurlijk is ook het andere werk van Danker Jan, zoals Publiek geheim, Brabant, daar brandt nog licht, Op zoek naar Zeeland en Verder op zoek naar Zeeland.
(Illustratie: Danker Jan Oreel)

Natuurlijk proberen we al die albums te voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen die dat maar wil.En natuurlijk zorgen we ervoor dat niet alleen dit album, maar ook alle andere albums worden voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen dit dat maar wil.
(Illustratie: IJsbrand Oost)
 
2e Stripboeken beurs Berlicum
Zondag 28 juli 2019
Tuincafé De Witte Zwaan
Hoogstraat 30
5258 BD Berlicum
Openingstijden: van 10.00 uur tot 18.00 uur

Geen opmerkingen: