dinsdag 30 juli 2019

Nieuws over Hel en Max Miller

Net voor het weekend plaatste Danker Jan dit bericht op zijn Facebookpagina:
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)

Vanmorgen al het drukwerk bij de drukker opgehaald. Het ziet er allemaal netjes uit. Maar... nu nog een middagje mappen vouwen, nummertjes zetten en, pak'm beet 750 handtekeningen.
Gelukkig niet meer bij 40,4 graden zoals gisteren, maar bij een 'lousy' 31 graden. Tja, je moet er wat voor over hebben...

Wel, het mappen vouwen, nummertjes zetten en signeren is gelukt en de Hel-portfolio 'De vier jaargetijden' was afgelopen zondag tijdens de Stripboeken beurs Berlicum volop verkrijgbaar. We kregen zondag dan ook veel bezoekers aan onze stand die graag een exemplaar van de nieuwe Hel-portfolio en het bijbehorende schetsboekje wilden kopen. Maar mocht je afgelopen zondag nu geen tijd gehad hebben om naar Berlicum te komen, geen nood. Binnenkort zal de portfolio ook te koop zijn via de webwinkel van Danker Jan en natuurlijk op de komende stripfestival te Kampen en Breda.

En nu we het toch over het Stripfestival Breda hebben, IJsbrand kondigde afgelopen zondag op de Max Miller Strips blog voor Breda een gloednieuwe prent annex omslag onder de titel 'Arizona Desert' aan voor een boekje dat tijdens het Stripfestival Breda zal verschijnen:

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Wat beter te doen in de hittegolf van dit moment dan de zinderende hitte van de Arizona Desert te tekenen. Deze illustratie is bedoeld als omslag annex prent, annex meer leuks voor een boekje dat gepland staat voor het Stripfestival Breda op 14 en 15 september 2019. 

Eind augustus meer hierover. Eerst de hitte overleven...

Geen opmerkingen: