woensdag 27 maart 2019

Max Miller beeldje in Deventer op 6 april!

Het wachten is nog even op de foto's van de Stripdagen voor ik hier het traditionele blogverslag kan plaatsen, maar intussen is er groot nieuws van IJsbrand, afkomstig van de Max Miller Strips blog, over onderstaande primeur op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs.

In samenwerking met de beursorganisatie van de Oost Nederlandse stripboekenbeurs verschijnt tijdens deze beurs op zaterdag 6 april een heus Max Miller beeldje, ontworpen door 3D artiest David Tromp!


(Illustratie: IJsbrand Oost)

 
Het beeldje hierboven in de preview is nog grijsbruin, maar is op dit moment in productie en zal gekleurd geleverd worden in de kleuren volgens de tekeningen achter het beeldje.

Het beeldje is 13 centimeter hoog en zal verschijnen in de zeer beperkte oplage van maximaal 30 exemplaren. Natuurlijk zitten er een aantal extra’s bij: het beeldje zal worden geleverd in een doosje met hierop een speciaal getekend etiket. Daarnaast zit er een vouwkaartje bij met hierop een tekening van Max Miller op z’n snowboard in de Oostenrijkse bergen en op de binnenkant van de kaart het colofon, de nummering en signering. Beide tekeningen zijn te zien op de afbeelding hierboven, achter de preview van het beeldje. De prijs van dit exclusieve beeldje zal Euro 34,95 bedragen bij levering op de beurs in Deventer (of op een latere beurs).

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit beeldje, dan hoor ik dat graag per mail van je. Bestellingen worden op basis van binnenkomst behandeld en bij deze beperkte oplage geldt natuurlijk: op = op. Laat in je mail ook even weten of je wel of niet naar de beurs op 6 april a.s. in Deventer komt.

Even ter informatie (en om teleurstellingen op voorhand te voorkomen): tijdens de beurs in Deventer zullen helaas niet alle beeldjes al klaar zijn. Kopers die naar Deventer komen zullen daarom voorrang krijgen bij de levering op basis van wie eerst komt, eerst maalt. Voor de overige beeldjes die pas later geleverd kunnen worden zal ik met een ieder apart afspraken maken over de betaling en de levering.

En of je nou wel of niet geïnteresseerd bent in het beeldje: graag tot ziens op de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs!

Geen opmerkingen: