woensdag 15 augustus 2018

Kamper Stripspektakel 2018

Aanstaande zaterdag vindt in Kampen het 20e Kamper Stripspektakel En natuurlijk zijn wij daar ook bij. Samen met Danker Jan zal ik plaatsnemen in stand 21 in de Oudestraat, waar de beide albums van De avonturen van Hel te weten 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex' volop verkrijgbaar zullen zijn, net als de Dossier Editie, maar daar geldt voor: zolang de voorraad strekt.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Behalve De avonturen van Hel hebben we natuurlijk ook Bob Evers, Max Miller, Nieuwe vrienden en een aantal Donald Duck-albums bij ons, onder andere De Spannendste avonturen van Donald Duck deel 16.
(Illustratie: Mau Heymans, © Disney)

Ook het andere werk van Danker Jan is in Kampen verkrijgbaar, zoals en de blauwe editie van Publiek Geheim net als Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland en Brabant, daar brandt nog licht, het Agent 327 hommage-album en het Hel Schetsboek, zolang de voorraad strekt.

(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)
Bovendien neemt Danker Jan een aantal exemplaren mee van zijn nieuwste album 'Tel Israel'. Wie gereserveerd heeft, kan het album in Kampen bij Danker Jan ophalen. Meer info daarover vind je op de Facebookpagina van Danker Jan.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook Eric is aanwezig, dus wie zowel een tekening als tekst als handtekening in zijn of haar Nieuwe Vrienden-album wil hebben, kan bij ons terecht. Eric neemt bovendien de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden.

(Illustratie: IJsbrand Oost)
                        
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.
20e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 18 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 10.30 uur

Toegang: geheel gratis

Geen opmerkingen: