donderdag 19 januari 2017

Nieuwe Hel-previews

Goed nieuws van de Facebookpagina van Danker Jan. We zijn over de helft met 'De Sibylle-codex. De stippellijn op de halve pagina hierboven markeert precies de helft van het verhaal.

En natuurlijk tekent Danker Jan ook na deze mijlpaal gewoon verder. Dat resulteerde in nog een tweetal previews van het vervolg van De Sibylle-codex.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Wat dit allemaal te betekenen heeft? Waarom staat Toy in de regen voor de deur bij The Fab? En hoe komen Hel en Julia tijdens hun speurtocht naar het derde deel van de Sibylle-codex bij Kathleen Kennedy uit? Hoe kwam de jongere zus van de beroemde John. F. Kennedy in het bezit van dit boek?
Je leest het in februari in Eppo. En uiteraard ligt vandaag ook de nieuwe Eppo (nr 2-2017) met aflevering 11 van Hel, de Sibylle-codex. Meer daarover zeer binnenkort op dit blog.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Stukje geschiedenis wat ik nog niet kende: Kathleen Kennedy was heel even getrouwd met een Cavendish. Moet ik meteen aan die wielrenner denken...zal wel een andere tak geweest zijn want die zat op het Isle of Man. Na Joe Jr dus ook Kathleen op jonge leeftijd overleden en dan heb ik nog niet niet over wat er in de sixties gebeurde met het gezin. Complottheorieën zullen er in overvloed zijn. Zeer benieuwd. Overigens onlangs de Kennedy-files aangeschaft maar nog niet ver in gekomen. Toch maar eens bovenop de stapel leggen.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

De naam William Cavendish kwam ik ook pas tegen toen ik al een flinke tijd aan het googlen op zoek naar een manier om het derde van Sibylle-codex door de 20ste eeuw heen op de juiste plek te krijgen. Deze Cavendish is hoogstwaarschijnlijk iets rijker geweest dan de befaamde wielrenner. :-) Een van zijn bezittingen overtuigde me dat het spoor van de Sibylle-codex via Kathleen Kennedy moest lopen. Ik kom daar binnenkort op terug, zodra deze scene's in Eppo gepubliceerd zijn. Kathleen speelt van alle Kennedy's de belangrijkste rol in ons verhssl, maar ook ik ben wel benieuwd of de Kennedy-files me nog iets kan vertellen dat ik nog niet tegen ben gekomen tijdens die google-sessie. Iets dat wellicht ook bruikbaar was geweest om het derde boek van de Sibylle-codex op de juiste plek te krijgen. Wie weet.. :-)
Heel prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank