woensdag 27 januari 2016

Signeren in Angouleme en Leeuwarden

Maar liefst twee stripevenementen dit weekend en dus ook meerdere signeersessies met Rhonda, Max Miller, Nieuwe vrienden, Donald Duck of Bob Evers.

1. 43e Festival de la Bande Dessinee d'Angoulême

De posts van Hans de afgelopen dagen laten er geen twijfel over bestaan: wie deze week nog graag een tekening met handtekening, in het Frans: dedicase, van Hans in zijn of haar album wil hebben, zal daar ver voor moeten reizen. Hans, alias Vano, signeert deze week namelijk op het 43ste Festival de la Bande Dessinee d'Angouleme dat van donderdag 28 januari tot en met zondag 31 januari 2016 in Angouleme wordt gehouden. Hans is op donderdag, vrijdag en zaterdag  te vinden in de stand van uitgeverij BD Must, stand H12 in Espace Para-BD. Daar zal ook de gloednieuwe Franstalige Rhonda 2: Rebecca te verkrijgen zijn, net als de Franse kleureneditie van Rhonda 1: Help me, Rhonda! En natuurlijk zal Hans die albums graag van een 'dedicase' voorzien voor iedereen die dat maar wil. En tijd voor een praatje in het Frans, Engels, Vlaams of Nederlands is er natuurlijk ook. Kortom, voor Rhonda is Angoulême deze week the place to be. Mis het niet.

 43ste Festival de la Bande Dessinee d'Angouleme

Donderdag 28 januari t/m zondag 31 januari 2016

Angoulême

Dagelijks vanaf 10.00 uur tot laat in de avond

Rhonda-signeersessies: donderdag 28 januari, vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari in de stand van BD Must (H12) in Espace Para-BD

Info:http://www.bdangouleme.com/


2. Harmonie Stripbeurs

 
Aanstaande zaterdag 30 januari wordt in Stadsschouwburg De Harmonie voor het eerst de Harmonie Stripbeurs gehouden. Met vele nationaal en internationaal bekende tekenaars zoals Andreé Schneider, Dick Heins, Margreet de Heer en Ed van der Linden. En de Harmonie Stripbeurs is gratis toegankelijk voor wie een kaartje heeft voor de Suske en Wiske musical 'De circusbaron' die diezelfde avond in Stadsschouwburg De Harmonie te zien zal zijn.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Ook IJsbrand en ik zijn aanwezig met uiteraard de beide Max Miller albums 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe Steen' en de Achter de schermen...-albums voor zover voorradig. Bovendien neemt IJsbrand ook een aantal prenten, posters, schetsen en wellicht een aantal originele pagina's mee.
Verder hebben we de diverse Bob Evers albums bij ons in harde en/of zachte kaft, De verdronken paarden van Ameland en Nieuwe vrienden in zowel de hardcover-editie als de allerlaatste exemplaren van de speciale educatieve editie, de softcover met werkposter en Anne Frank-krant.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook Eric is aanwezig, dus wie zowel een tekening als tekst met handtekening in zijn Nieuwe vrienden-album wil hebben, kan zaterdag bij ons terecht. Eric neemt uiteraard ook de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau en zijn nieuwste album Quaco.
Ook Donald Duck is vertegenwoordigd in de persoon van Piet Voordes en Wilma van den Bosch, die beiden de speciale Donald Duck-stand bemannen. En uiteraard zijn ook bij ons een aantal Duckalbums verkrijgbaar, die je eventueel ook door Piet en Wilma kunt laten signeren. Kortom genoeg te zien en toe doen aanstaande zaterdag in de Harmonie. We hopen dan ook dat we jullie dit weekend weer allemaal mogen begroeten.
(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)

Harmonie Stripbeurs

Zaterdag 30 januari 2016

Stadschouwburg De Harmonie

Ruiterskwartier 4

8911 BP Leeuwarden

Van 12.00 uur tot 19.00 uur

Info: https://www.harmonie.nl/

Geen opmerkingen: