woensdag 30 september 2015

Schaam-te-lo-ze product promo !!!

Oei, Hans! Wat zit je daar nou lief en stilletjes in je studiootje te tekenen? De stripdagen Breda staan voor de deur, man! Zaterdag 10 en zondag 11 oktober gaat het los!!!
We leven in neoliberale tijden, ouwe hippie! Dacht je dat dat spul zichzelf verkoopt?  MEEEEEEER dan hoog tijd voor schaamteloze promotie van je "product"!! Rhonda deel twee! Te koop straks voor alle beurzen en voor een ieder die het maar wil ! In Nederlandstalige softcover, hardcover EN in dan is er nog de "limited edition" van Rebecca  met een alternatieve cover en met een schetskatern. En DIIIIIIIIIIIIIIT, bloglezer, wordt de cover:
Nouja, ongeveer dan. De letters heb ik er hier even zelf ingezet. Rhonda deel twee! Zoiets gaat ie eruit zien. Rebecca! Het langverwachte vervolg op "Help me, Ronda".
In dit middendeel van de trilogie blijken in ons aanvankelijke overzichtelijke "Maffia achtervolgt meisje" verhaal plotseling allerlei extra psychologische lagen op te borrelen!

Op haar vlucht voor de Maffia heeft Rhonda Kaplan haar geld en  een groot deel van haar geheugen verloren. Gelukkig neemt de entourage van filmster Dana Dane haar meer dan liefdevol op. Misschien wel een beetje te liefdevol. 
En terwijl Rhonda  begint te twijfelen aan haar identiteit en probeert te begrijpen wie ze is,  blijft de Maffia naar haar zoeken en blijkt de filmster-entourage een gewetenloze moordenares te herbergen.

Voor de fijnproevers hier nog even de schets:

Geen opmerkingen: