dinsdag 25 augustus 2015

Einde voorpublicatie en aankondiging albums !

Terug van ver, en vanwege de bijzonderheid van deze BE-blog, durf ik het het !  Mega spoiler natuurlijk, maar omdat we nu toch ècht bijna klaar zijn met de Eppo voorpublicatie, denk ik dat het nu wel kan. DIT PLAATJE HIERONDER IS HET ALLERLAATSTE PLAATJE VAN RHONDA-EPISODE 2: REBECCA !
Okee, ik lieg. Het is niet waar. Het WAS inderdaad m'n eerste, oorspronkelijke plan om verhaal 2 af te sluiten met dit plaatje. Rhonda en Dutch op de Harley wegzoevend van de brandende DD-villa, begonnen aan de zoektocht naar Rhonda's verleden. Het begin van een soort roadmovie door het Amerika van de sixties. Het thema van album drie.
In een later stadium, inmiddels echter al een flink stuk gevorderd met de productie van dit deel, besloot ik het verhaal echter toch, op de bladzij daarna, alsnog af te sluiten met een soort epiloog.
Maar daar dan ! Het is natuurlijk een detail, maar je krijgt hier een eerste idee. DIT PLAATJE, blogvriend, HIERBOVEN, IS HET ALLERLAATSTE PLAATJE VAN RHONDA 2 REBECCA ! YEEAAH!
Meteen hier ook maar es even wat schetsen voor de aanstaande albumcover. Want jazeker, het album komt nu ook snel. Hou je vast. Er zal begin oktober bij DLC een Nederlandstalige Rebecca-hardcover, een Nederlandse softcover en een Nederlandse Special edition met extra 16 pg schetskatern gaan verschijnen.
En alsof dat nog niet genoeg is zal er bij BDmust, ook in oktober, een Franstalige zwartwit luxe editie op groot formaat met schetskatern uitkomen! Dat wordt een heleboel signeren straks, Hans!
Allemaal niet verder gebruikt trouwens, bovenstaande schetsen. De gebruikte covers worden straks volstrekt anders. Hou het in de gaten . . .

1 opmerking:

Jack zei

Maar ze zien er wel 'lekker' uit!!