dinsdag 1 juli 2014

Verkooptentoonstelling in het Nederlands Stripmuseum

Heel even leek het erop dat het doek zou vallen voor het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Maar niets is minder waar, Dankzij de Groningen City Club kan het museum tot aan de verhuizing naar het Groninger Forum in 2017 open blijven. Van 5 juli tot en met 17 augustus wordt de redding van het Stripmuseum gevierd met een tweetal tentoonstellingen. Als eerste een overzichtstentoonstelling over 10 jaar Stripmuseum met de hoogtepunten uit de meer dan 50 tentoonstellingen van de afgelopen 10 jaar.

En dan is er in deze zelfde periode een grote verkooptentoonstelling van meer dan 400 posterprints op A2 formaat waaraan bijna 200 stripmakers en illustratoren hebben meegewerkt bij wijze van felicitatie voor het jubilerende Stripmuseum. Van het nieuwste Max Miller-verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen'  heeft IJsbrand de albumcover en pagina 5 van ons verhaal uitgekozen voor deze A2 posters.
                                   (Illustraties: IJsbrand Oost)

Deze exclusieve, eenmalige posterprints worden vanaf 5 juli verkocht voor 15 euro aan degene die er het eerste bij is. De opbrengst komt ten goede aan het Nederlands Stripmuseum. En na afloop van de  tentoonstelling op 17 augustus kunnen de gekochte posters worden opgehaald.

Meer info over deze verkooptentoonstellingen de jubileumtentoonstelling vind je  op in IJsbrands nieuwste post op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) en natuurlijk op de site van het Nederlands Stripmuseum (www.stripmuseum.nl).

Geen opmerkingen: