vrijdag 11 juli 2014

De publicaties van deze week

Caroline speelt een hoofdrol in het stripnieuws van deze week. Van verschillende kanten hoorden we het grote nieuws dat Caroline is aangesteld als coordinator strips bij de Boekenkrant. En Stripelmagazine (www.stripelmagazine.be) pakt meteen uit met een groot interview met Caroline over haar plannen op dit gebied. Plannen voor onder andere vanaf oktober een speciaal stripkatern in de Boekenkrant.
De Boekenkrant kun je maandelijks gratis ophalen in een flink aantal boekhandels in Nederland, maar je kunt natuurlijk ook ergens de komende maanden een abonnement nemen via de site van de Boekenkrant (www.boekenkrant.com) en daar vind je tevens het persbericht over de aanstelling van Caroline. Zowel het persbericht als het interview in Stripelmagazine worden trouwens geillustreerd met deze prachtige tekening van Hans. En bij het interview van Stripelmagazine vind je dan ook een nog prachtige foto van een van onze signeersessies op het Kamper Stripspektakel, waarop Caroline het stralend middelpunt vormt.

En over tekenwerk van Hans gesproken. In de rubriek Varia op bladzijde 24 en 25 van de nieuwe Eppo (nr 14-2014) vind je onder het kopje Unicum het nieuws over het verschijnen van dit boek.

(Illustratie: Daan Jippes)

Een mini-album in een zeer beperkte oplage, want deze is alleen cadeau gedaan aan de gasten op het 25-jarig huwelijksfeest van Laurens en Joke. Behalve deze prachtige cover en tekenwerk van Daan Jippes is er in dit boek ook werk te vinden van Eric Heuvel, Fred de Heij, Henk Kuijpers, Danker Jan Oreel en... Hans van Oudenaarden. Welke tekeningen van Hans er in dit mini-album te vinden zijn, is me op dit moment nog niet bekend. Maar wie  weet is dat een leuk item voor een van de komende blogposts.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: