woensdag 11 juni 2014

Poppetjes tekenen in Groningen (2): Max Miller bij Stripwinkel Akim

Na de presentatie van de gewone editie van 'Max Miller 2: De Orde van de Blauwe Steen' twee weken geleden in Haarlem en de Martinikerk-editie vorige week in Martinikerk te Groningen, gaat de Max Miller tournee ook deze week gewoon verder.  Aanstaande zaterdagmiddag signeren IJsbrand en ik vanaf 14.00 uur bij Stripwinkel Akim in Groningen. Met natuurlijk het nieuwe Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen'. Voornamelijk in de regulaire editie want van de Martinikerk-editie waren er afgelopen zaterdag na afloop nog maar 22 over. Al kun je natuurlijk altijd van te voren even informeren bij de Martinikerk of er nog exemplaren van de Max Miller Martinikerk-editie voorradig zijn.
Verder hebben we natuurlijk ook het album Max Miller 1: Moordkunsten bij ons en alle nog beschikbare Max Miller prenten en nieuwjaarskaarten. IJsbrand neemt bovendien een selectie schetsen mee die je kunt bekijken en eventueel kopen. Meer info hierover vind je een dezer dagen vast en zeker ook op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/).
Behalve Max Miller hebben we ook alle albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft bij ons, net als De Grappigste avonturen van Doanld Duck nr 34, De verdronken paarden van Ameland en Nieuwe vrienden, waarvan bij Stripwinkel Akim zowel de reguliere hardcover-editie te koop zal zijn, als een zeer beperkt aantal exemplaren van de educatieve editie, dat wil zeggen de softcover met bijbehorende werkposter en Anne Frank Krant. En natuurlijk gaan we al dat moois voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil.

Zaterdag is het ook weer mogelijk om in te tekenen op het boek:

Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen

In dit album, dat tijdens het Stripfestival Breda (11 en 12 oktober) zal verschijnen, vertellen IJsbrand en ik aan de hand van vele schetsen en (kleuren)illustraties over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur 'De Orde van de Blauwe Steen'. In Groningen hebben alvast een preview bij ons die je kunt inkijken.

Kenmerken van het boek

  • Full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheiden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het stripverhaal.
  • Alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave.
  • Oplage 150 genummerde en gesigeneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventueel verpakking- en verzendkosten) 29,95 euro gaan kosten en is vanaf de Stripdagen Haarlem al te bestellen! Als je tijdens de beurs een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van 15 euro alvast:

  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije'
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september/begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering/verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten)
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Groningen (of volgende beurzen voor Breda) kunnen komen, dan kun je ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl
IJsbrand neemt dan contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.
Kortom, genoeg te doen en te zien bij Stripwinkel Akim. We hopen jullie dan ook aanstaande zaterdag weer allemaal te mogen begroeten.

Max Miller bij Stripwinkel Akim

Zaterdag 14 juni 2014

Van 14.00 uur tot 17.00 uur

Stripwinkel Akim

Ulgersmaweg 14

9731 BS Groningen

Info: http://www.akim.nl/

Geen opmerkingen: