woensdag 15 mei 2013

Poppetjes tekenen in Zwolle

Aanstaande zaterdag wordt voor de 15e keer de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs gehouden. En speciaal ter gelegenheid van deze beurs hebben we maar liefst drie nieuwe prenten uitgebracht. Allereerst een gloednieuwe Bob Evers prent. De cover die Hans ooit tekende voor 'Een vliegtuigsmokkel met verrassingen'. De oplage van de prent is 25 exemplaren en alle prenten zijn genummerd en gesigneerd. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaald nummer, dan kun je dat Hans laten weten via deze blog, de Help me, Rhonda-blog (http://hmrcomic.blogspot.nl/) of bestrip[at]xs4all.nl  Maar... de verkoop gaat pas a.s. zaterdag officieel van start. Spreek je Hans op de beurs als eerste aan op een bepaald nummer, dan is dan nummer voor jou. Dit omdat er voor bepaalde nummers (nu al) meerdere belangstellenden zijn. De gereserveerde nummers worden door Hans meegenomen naar de beurs, maar niet verkocht, behalve natuurlijk aan degene die heeft aangegeven er belangstelling voor te hebben en Hans er op de beurs als eerste op heeft aangesproken.
 
Datzelfde geldt voor de tweede prent die we ter gelegenheid van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs uitbrengen, deze prachtige prent van Rhonda . Ook deze prent heeft een oplage 25 genummerde en gesigneerde exemplaren en bij voorkeur voor een bepaald  nummer geldt hetzelfde systeem. Beide prenten op A4-formaat en exclusief verkrijgbaar bij Hans, die zal signeren bij de stand van De Boekenhalte.
Daar tegenover, bij de stand Uitgeverij Bonte en Stripwinkel-favoriet, is de speciale cameoprent verkrijgbaar die IJsbrand en ik speciaal voor deze gelegenheid gemaakt hebben.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

De prent is gebaseerd op de cameoplaat die vorig jaar in Eppo 100 gepubliceerd werd. De tekst hebben we iets aangepast, waardoor deze prent nu officieel de eerste echte teaser is voor het komende Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen'  Ook deze prent is op A4 formaat, oplage 50 exemplaren en uiteraard ook genummerd en gesigneerd. Wie van deze prent een exemplaar wil reserveren, kan alvast even een mailtje sturen naar maxmillerstrips[at]xs4all.nl en IJsbrand legt de prent alvast voor je klaar. Ook voor degenen die altijd een vast nummer van IJsbrands prenten komen, is het handig om even een mailtje sturen of je deze prent willen kopen, en zo ja, of je die dan op komt halen in Zwolle.
Bij de Max Miller prent is opsturen ook mogelijk, maar dan komt er helaas wel een vergoeding voor de verzendkosten bij.  Alle prenten kosten overigens E 7,50 per stuk.
En behalve de drie gloednieuwe prenten hebben we natuurlijk ook alle Bob Evers albums bij ons in harde en/of zachte kaft,  het album 'De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34', 'De verdronken paarden van Ameland', en het eerste Max Miller album 'Moordkunsten'. Daarnaast natuurlijk ook de nog verkrijgbare kerst- en nieuwjaarskaarten en eerdere prenten. En IJsbrand heeft bovendien nog veel origineel materiaal en A3 prints van geschetste pagina's van het eerste Max Miller verhaal 'Moordkunsten' bij zich. Voor meer info daarover, neem even een kijkje op de Max Miller Strips blog (http://www.maxmillercomics.blogspot.nl/). We hopen jullie a.s. zaterdag weer allemaal te mogen begroeten.

Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2013

Grote Kerk

Grote Markt 18

8011 LW  Zwolle

Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur

Signeersessies:  vanaf 10.30 uur

Toegang: geheel gratis!

Info: http://www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl/

Geen opmerkingen: