maandag 6 mei 2013

Max Miller, de eerste cameo-scene

Zo'n anderhalve week geleden kon ik hier op de blog al iets laten zien van het optreden van Geert, de winnaar van de cameo-veiling, in het nieuwe Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen. Maar in die post, over pagina 15 van het verhaal, was Geert in zijn rol van opzichter van de restauratiewerkzaamheden in Aduard alleen nog maar te zien als personage op de achtergrond.

Maar inmiddels staat ook pagina 16 helemaal in inkt. Sinds gisteren is al iets meer van de rol van Geert te zien in IJsbrands nieuwste post 'De opzichter' op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/). En de scene die vorig jaar in Eppo nog werd voorbereid in deze cameoplaat...

...is sinds gisteren te zien op de Max Miller Strips blog en vanaf nu ook op de Bob Evers strip blog:
 (Illustraties: IJsbrand Oost)

En zoals je ziet, wordt de rol van de opzichter op het eerste plaatje van pagina 16 al meteen een stuk groter. En meer volgt. Want de rol van de opzichter in het verhaal is hiermee nog lang niet uitgespeeld.
Of Max en Pjotr, die met heel andere zaken bezig zijn dan die restauratiewerkzaamheden, zich echt voor uitzendkrachten laten doorgaan? Het antwoord daarop lees je over een paar maanden in Eppo of wellicht al voor die tijd op de beide blogs.

O ja, en zoals ook in de post van IJsbrand te lezen is, met een cameoplaat uit Eppo 100 gaat volgende week op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs iets bijzonders gebeuren. Maar daarover volgende week meer. En voor die tijd is er op deze blog natuurlijk ook nog het traditionele beursverslag van het Stripfestival Knokke-Heist van afgelopen weekend.

Kortom, in alle gevallen geldt weer... wordt vervolgd!

Geen opmerkingen: