dinsdag 15 januari 2013

DE RHONDA-VOORPUBLICATIE !

 
Hora est. Het is zover. Over een dag of tien begint het dan eindelijk, blogvriend. Mijlpaal 1 is bereikt. Ze gaat voor het eerst de lucht in. Interview, cover en de eerste pagina's.
Nog een paar nachtjes. De extreem lang verwachte, Nederlandse EPPO-voorpublicatie van de VANO strip "RHONDA" staat op de drempel. Alhans van het eerste deel:  "HELP ME, RHONDA"
Ben ik zenuwachtig? Gespannen? Onzeker? Gewurgd door twijfels? Heb ik het eigenlijk wel goed gedaan? Had ik alles toch niet totaal anders moeten aanpakken? Lijnvoering? Kleurschema? Verhaaltempo? Minder dit? Meer dat! Iedereen gaat er nu van alles van vinden. Gaat iemand dit eigenlijk wel snappen? AAARGH!!!
Van blog naar papier nu! Toch ook een soort stap weg uit de, heerlijk rustige, relatieve insider-exclusiviteit van deze en de HMR-blog.  Het was een mooie tijd, niet?  Het aantal mensen dat nu kennis gaat nemen van deze strip gaat stevig groeien. Goed moment om je dus (nogmaals) te bedanken voor je steun alle afgelopen maanden.
Mooi moment ook, om het naamgevende liedje van de Beach Boys nog één keer snoeihard te draaien ! Hier wat exclusieve sneakpreview 100% details van de komende Eppo-cover.

(PS: Had ik Frank al bedankt voor het trouw scannen en plaatsen van alle voorafgaande Eppo-Rhonda-dingetjes op deze blog. Ik ben daar altijd zo slordig in. Dank, Frank !)

Geen opmerkingen: