woensdag 27 oktober 2021

De Stripdagen 2021

 


De Stripdagen zijn terug. Aanstaande zaterdag vindt dit tweedaagse stripfestival voor het eerst in lange tijd weer plaats in de Broodfabriek te Rijswijk. Met veel tekenaars en uitgever en een absolute primeur. Want aanstaand weekend zal Hans voor het eerst het eerste deel van Wynona, Als de beer ontwaakt signeren. Hans signeert in de stand van Uitgeverij L/Eppo waar het album in drie editie verkrijgbaar zal zijn. De softcover, de hardcover, de Dossier-editie en de speciale Beurs-editie, die je hier nog kunt reserveren, zolang de voorraad strekt. 

De Beursedities kun je vervolgens zaterdag of zondag afhalen aan de stand. Ook de Wynona-trilogie zal in harde en/of zachte kaft bij de stand van Uitgeverij L verkrijgbaar zijn.

 Bovendien staat op sommige sites Puppy Love 1 aangekondigd met als verschijningdatum 28 oktober, dus het is goed mogelijk dat Hans nog een primeur heeft aanstaand weekend op de Stripdagen. Tenslotte zijn ook onze Bob Evers-uitgevers Arboris en Boumaar aanwezig, dus wie nog graag een Bob Evers-album in harde en/of zachte kaft door Hans wil laten signeren kan ook op de Stripdagen terecht.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Behalve Hans is ook Eric aanwezig in de stand Uitgeverij L/Eppo, in eerste instantie natuurlijk om het nieuw verschenen album "Het vuur van de vrijheid' te promoten en te signeren, maar ook alle January Jones-albums, Carbeau en alle educatieve strips van Eric, waaronder Nieuwe vrienden, zijn bij Uitgeverij L verkrijgbaar. En vergeet ook niet het jubileum-album Was getekend Eric Heuvel. 

k alleen zaterdag een aantal uur aanwezig maar dan als gast. Mocht je toch graag nog een tekst met handtekening in een Bob Evers-album of een Nieuwe vrienden-album willen hebben, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kortom er valt genoeg te doen en te beleven op de Stripdagen. We hopen jullie dan ook allemaal zaterdag en/of zondag te mogen begroeten. 

De Stripdagen 2021

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober

De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD Rijswijk

Beide dagen van 10 tot 17 uur

Wynona-signeersessies: Beide dagen in de stand van Uitgeverij L/Eppo

Info: www.destripdagen.nl/

Geen opmerkingen: