woensdag 16 juni 2021

Meer nieuws over Wynona en Puppy Love


 Afgelopen vrijdag meldde ook Stripspeciaalzaak de aangekondigde verschijning van Wynona 1: Als de beer ontwaakt. In het artikel Uitgeverij L in juli tot oktober worden alle geplande uitgaven van Uitgeverij L voor de komende vier maanden besproken, waaronder de dries editie van Hans' eerste Wynona-album. Stripspeciaalzaak heeft nog wat extra informatie over de Dossiereditie van Wynona 1. Behalve 16 pagina's dossier over de totstandkoming van dit eerste deel van de Wynona-trilogie, krijg je bij ook een genummerde en door Hans gesigneerde ex-libris cadeau. De oplage van de Dossier-editie bedraagt 300 exemplaren. En de prijs, zoals al eerder gezegd, E 49,95. Alle drie de edities van 'Wynona 1: Als de beer ontwaakt' liggen 9 september in de winkel.

En dan plaatste Hans nog onderstaand bericht op zijn Facebookpagina over die andere serie Puppy Love  ook wel bekend als Puppy from Hell:
Over de verschijningsdatum van het Puppy Love-album en het tweede deel van de Puppy Love-oblongserie lees je binnenkort meer hier op de Bob Evers Strip blog en de Facebookpagina van Hans.

Geen opmerkingen: