maandag 22 mei 2017

Hel-preview (18)

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Dezelfde plaat als in de vorige preview en toch ook nieuw. Wilma Leenders heeft inmiddels pagina 42 van De Sibylle-codex van kleur voorzien, met dit als resultaat. Danker Jan plaatste deze preview gisteren op zijn Facebookpagina  omdat hij nog niets wilde weggeven over de afloop van het verhaal. Daarom dus nog een keer onze cliffhanger van de voorlaatste aflevering van Hel, De Sibylle-codex, met nog steeds dezelfde vraag: gaat Hel deze sprong van vierhoog overleven? In juni lees je het antwoord in Eppo, in de allerlaatste aflevering van De Sibylle-codex.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Ik dacht eerst dat wordt de slotgracht, maar nu er ook sprake is van een tokkelbaan...misschien houden we het droog. Spannend.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Het wordt inderdaad één van de twee. Of Hel weet het handvat van de katrol van de tokkelbaan tegrijpen en komt droog en veilig aan de overkant. Of ze grijpt mis en maakt een spectaculaire val in de slotgracht. Iets dat ze misschien overleeft als die diep genoeg is. Over pakweg drie en een halve week vind je het antwoord in Eppo. :-)
Nogmaals, prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank