donderdag 26 januari 2017

Hel-Preview (5)

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Langzaamaan krijgen we wat meer voorsprong op de voorpublicatie van Hel, de Sibylle-codex in Eppo. Danker Jan laat dat met grote regelmaat zien op zijn Facebook-pagina, waar sinds begin deze week de vijfde preview te vinden is van wat we nog in Eppo kunnen verwachten. En zo te zien heeft Toy eindelijk Hel en Julia te pakken. Of zoals Danker Jan het zegt: 'D'r gaat iets mis... heel erg mis!' Wat voor consequenties dit heeft voor de Sibylle-codex en de dossiers van Raz Fadraz lees je in februari en maart in Eppo. Wait and see!

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

En het is bij ons komende dinsdag nog net januari dus....tenzij er natuurlijk bij de postbezorging wat mis zou gaan. Is zover ik me kan herinneren 1 keer gebeurd vanaf 2009, dus waar hebben we het over, raar is dat als de Eppo er niet is op dinsdag maar pas op woensdag. Anyway, kijk alweer uit naar de twee pagina's van komende week. Danker Jan speculeerde dat wellicht de frequentie in pagina's nog zou kunnen toenemen. Enig idee of dat gaat lukken? Voor mij hoeft het niet maar voor de uitgever misschien wel prettig in verband met de andere komende voorpublicaties. Overigens een klein beetje jammer dat de voorpublicatie van Undertaker nog in 5 Eppo's (inclusief komende week) plaatsvindt terwijl het album op 1 februari al verschijnt.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Ook ik krijg de nieuwe Eppo vrijwel altijd op dinsdag in de bus, terwijl hij pas op donderdag in de winkel ligt. Als alles goed gaat, zou volgende week pagina 23 en 24 van 'De Sibylle-codex' in Eppo moeten staan. Het plaatje wat je hier ziet, is al afkomstig van pagina 26. En ik kan je vertellen dat die pagina inmiddels ook door Wilma Leenders is ingekleurd, dus we lopen inmiddels minstens twee afleveringen voor op de publicaties. Als Danker Jan die voorsprong nog iets verder weet uit te bouwen zou het inderdaad goed kunnen dat de laatste afleveringen van Hel, De Sibylle-codex 3 pagina's in plaats van 2. Eén aflevering van 3 pagina's komt er vrijwel zeker, want in totaal telt het verhaal 45 pagina's :-)
Prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank