maandag 14 maart 2016

Trois... deux... une jour avant la Rhonda-Countdown

Nog één dag voordat de intekenperiode voor het Franse crowdfunding-project van Rhonda afloopt. Hier zijn de posts van Hans van de Help me, Rhonda-blog van vandaag, gisteren en eergisteren:

Rhonda crowdfundactie in Frankrijk eh...tamelijk succesje!!!

De laatste dagen opeens nog een soort eindsprint, maar de Rhonda/Sandawe crowdfundactie intekentermijn is nú dan echt gedaan!  En er is een prachtig bedragje binnen. Nouja, er is een méér dan prachtig bedrag binnen, eigenlijk. De zaak is met een royale 218 % overtekend!  Maar het zit er NU dan echt op! De termijn gesloten!
Nouja, bijna dan! Er staat strikt genomen nog " UN JOUR  avant la clôture ! " op die tellerMaar wer-ke-lijk geen idee of het "technische sluitingsmoment" vannacht om twaalf uur exact is, over gewoon over tien minuten. (Heeeeeel misschien lukt het een allerlaatste intekenaar vandaag toch nog om aan boord te springen, maar dát zou wel een atletisch BD-wondertje zijn, hoor. Zeg maar, Rhonda waardig!)
Nee, het is gedaan met deze Franse geldwerf-actie. Tevredenheid alom! De Franse euro's kunnen worden besteed! We kunnen naar de drukker!!! eh   . . .  Nous pouvons aller à l'imprimante !!!


En nu nog maar....DEUX jours!

Vanmorgen nog even gekeken op  Sandawe.

Wie weet praat ik die allerlaatste, aarzelende intekenaar ter elfder ure immers tòch ook nog over de streep! Gaan Rhonda die magische 200% grens potverdrie ècht halen. Spanning! Aftellen! Drie dagen, twee dagen, één dag . . . .TIKTAKTIKTAK! 
Nou, de spanning is alweer weg, bloglezer! Vanmorgen de teller op een royale 202% !!! Streefbedrag ge-dub-beld!
Piepkleine oplage natuurlijk, en eigenlijk bij uitkomen meteen al verzamelaarsspul, maar naast alle geplande Sandawe/Rhonda zaken, dat exclusieve, ondeugende Rhondastripje gaat dus nu ook ECHT in druk komen! Yeaaah!!!
 
Trois jours avant la Rhonda-Countdown!
 
Even dit nog opkloppen, hoor. Nu kan het het nog.  " Trois jours avant la clôture ! " Vanaf vandaag nog precies drie dagen voordat de intekenperiode het Rhonda-BDMust-Sandawe-crowdfunding project afloopt! Countdown! TIKTAKTIKTAKTIKTAK!

De laatste dagen van m'n crowdfunding project op het Franstalige Sandawe met een hele serie mogelijke Rhonda paketten, albums, prenten, facsimilées, dedicases noem maar op, voor allerlei prijzen. De 100% streefbedraggrens na een tijdje bereikt, hebben de uitgever en ik halfverwege de periode de intekenaars nog een Rhonda-coquine-setje beloofd vanaf 200 % grens. Een klein, misschien wat overambitieus, ondeugend grapje om de laatste tweifelende intekenaars nog een beetje op te jutten.
Maar dit grapje komt nu opeens wel in de sfeer van echte serieusheid!!! Vanmorgen stond de teller op 193% . Drie dagen en nog zeven procent erbij en we moeten die ondeugende Rhonda-coquine-set ECHT gaan maken!!! TIKTAK!

Geen opmerkingen: