woensdag 25 november 2015

NIEUWNIEUWNIEUW gratis strip-blad: BK-Strips!!!

Het verslag over het supergezellige 40 jaar Eppo-feest bij Boekhandel Donner afgelopen zaterdag is in de maak. Maar het laat nog even op zich wachten, want druk, druk, druk met een nieuw scenario dat getekend gaat worden door een Nederlandse toptekenaar met internationale bekendheid (Eén keer raden wie!). Daarom eerst maar even twee posts afkomstig van andere blogs. Hieronder Hans' post op de Help me, Rhonda-blog van vorige week over de nieuw verschenen BKStrips 4, inclusief vermelding van de signeersessie tijdens het Eppo-feest bij Boekhandel Donner  afgelopen zaterdag.

Gratis en voor niets, zomaar af te halen bij alle stripwinkels en alle  boekenwinkels !  Soms krijg je 'm ongevraagd mee. Soms ligt ie verstopt achter de toonbank. Soms op een stapeltje bij de deur! Maar hij IS er, hoor!!! Vraag er gewoon even naar als je 'm niet meteen ziet liggen !  Vindt zo'n winkelier fijn! De gloedjenieuwe, dikke, gratis Boekenkrant special over STRIPS! Infoblad voor iedereen die van strip houdt: De BKstrips!!!
Vanmiddag, bij de VanO/Rhonda signeersessie bij Donner Rotterdam, dan zullen ze er natuurlijk ook liggen, de BK strips! Pak 'm gelijk even mee straks in Rotterdam langkomt, of bij je eigen boekenwinkel!
HEEE! Da's leuk! Met in dit nummer een preview-fragmentje uit de nieuwe Rhonda ! Een soort clipje van het nieuwe boek! Check het even!
(Wel erg kek trouwens als ik dat zo zie, strips op dat krantenpapier. Beeldverhaal en goedkoop papier. Dat hoort toch nog steeds een beetje bij elkaar.)
Maar veel méér natuurlijk in dit prachtblad!!  Die niet te missen Adri van Kooten Amy Winehouse cover natuurlijk! Hier wat plaatjes! ENNNNN had ik al gezegd dattie gratis was?
(Okeeeeeeeeeeeeee, okee, toegegeven, mijn Caroline werkt natuurlijk bij dat blad. Maar doet er eigenlijk niks aan af, het is gewoon echt ook een leuk krantje hoor. En gratis!)

Geen opmerkingen: