woensdag 2 september 2015

Brabants Stripspektakel 2015

(Illustratie: Gerben Valkema, © Disney)
Aanstaand weekend vindt voor de 30ste keer het Brabants Stripspektakel. En voor het eerst op een gloednieuwe locatie: de Koningshof in Veldhoven. En nog een primeur:  tijdens dit 30ste Brabant Stripspektakel wordt er ook voor het eerst een echte Donald Duck-signeersessie gehouden. Met detekenaars als Wilma van den Bosch, Henrieke Goorhuis, Jan-Roman Pikula en Tim Artz en ikzelf uiteraard als Duck-scenarist.
Natuurlijk nemen we ook een aantal Donald Duck-albums met ons mee, zoals bijvoorbeeld de echt allerlaatste exemplaren van De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34 en van het met Stripschapprijs en Peter de Smet-speld bekroonde en inmiddels ook vrijwel uitverkochte album De grappigste avonturen van Donald Duck nr 44.
 
(Illustratie: Mau Heymans, © Disney)

Daarnaast hebben we alle Bob Evers albums bij ons in harde en/of zachte kaft, ook de laatste exemplaren van De verdronken paarden van Ameland en  natuurlijk ook  onze twee nieuwste albums: 'Nieuwe vrienden' en 'Max Miller 2: De Orde van de Blauwe Steen'.
(Illustratie: Eric Heuvel)

Van Nieuwe vrienden hebben we zowel de reguliere hardcovereditie als ook al de laatste van de speciale educatieve (softcover)editie met bijbehorende werkposter en Anne Frank Krant. Ook Eric is aanwezig in Veldhoven en wel in de stand van Eppo Stripblad. Daar vind je ook de diverse albums van January Jones-albums en van Carbeau en Eric's nieuwste album Quaco. En ook Max Miller 1: Moordkunsten in de Eppo-stand verkrijgbaar.
En natuurlijk gaan we proberen om al die albums te voorzien een tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie dan ook dit weekend allemaal weer te mogen begroeten in Veldhoven.

Brabants Stripspektakel 2015

Zaterdag 5 en 6 september

NH Conference center ‘Koningshof’

Locht 117

5504 RM Veldhoven

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://www.brabantsstripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: