woensdag 14 mei 2014

Poppetjes tekenen in Drachten

Aanstaand weekend vindt in Drachten de eerste Noordelijke Stripmanifestatie plaats. Met diverse presentaties, tekenfilm- en andere voorstellingen, workshop, meet en greet en heel veel signerende stripmakers. En natuurlijk zijn we daar bij. Met op zaterdag Eric Heuvel en Nieuwe vrienden, waarvan in Drachten niet alleen de hardcover-uitgave verkrijgbaar zal zijn, maar ook een beperkt aantal exemplaren van de educatieve uitgave. IJsbrand is beide dagen aanwezig.
(Illustratie: Eric Heuvel)
 En met het oog op het nieuwe Max Miller-album 'De Orde van de Blauwe Steen', dat over twee weken verschijnt, zullen we alvast wat promotie maken voor dit album en kun je aan onze tafel alle info krijgen over de special editions zoals de Martinikerk-editie die op 7 juni verschijnt en het album 'Achter de schermen van...  Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen'   dat we vooralsnog voor oktober gepland hebben. Uiteraard signeren we ook alles dat met Max Miller te maken heeft, zoals bijvoorbeeld het eerste Max Miller-album 'Moordkunsten' en de  Max Miller-prenten 'Op de set van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen' en 'Station Groningen'. Meer info hieronder lees je een dezer dagen ook op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/).
Behalve Max Miller en de de verschillende edities van het album 'Nieuwe vrienden'  hebben we natuurlijk ook alle Bob Evers-albums in harde en/of zachte kaft bij ons en de albums 'De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34' en 'De verdronken paarden van Ameland'. En natuurlijk voorzien we dat alles van tekening, tekst en handtekening voor iedereen dit dat maar wil. We hopen jullie aanstaand weekend weer allemaal te mogen begroeten.

1e Noordelijke Stripmanifestatie
Zaterdag 17 en zondag 18 mei

Fries Congrescentrum Drachten

Oprijlaan 3

9205 BZ Drachten

Openingstijden: beide dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur

Nieuwe vrienden-signeersessie: zaterdag vanaf 10.30 uur

Max Miller-signeersessie: beide dagen vanaf 10.00 uur

Info: http://www.stripmanifestatie.nl/

Geen opmerkingen: