zaterdag 11 januari 2014

Eppo 1-2014

De eerste Eppo van 2014 ligt in de winkels! Met daarin op bladzijde 34 t/m 36 de tiende aflevering van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen. Waarin Max inmiddels de volgende aanwijzing voor de zoektocht naar de Blauwe Steen in handen heeft en erachter komt dat Eva in handen van de Orde is gevallen. Eva zelf hoort intussen de waarheid over het ongeluk van haar vader en opa en hoort van een van de Paters wat er volgens hem werkelijk is voorgevallen tijdens de brand van 1577 in de Martinikerk.

Over de scene's in deze afleveringen en in het bijzonder over hoe we naar de cliffhanger op pagina 30 toegewerkt hebben en de plotelementen die we daarvoor gebruikten, heb ik gisteren een nieuwe blogpost geplaatst op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/). Bij de totstandkoming van pagina 30 speelden de samenwerking met IJsbrand en de wisselwerking tussen  tekenaar en scenarist een grote rol. Je leest er alles over in 'De Orde van de Blauwe Steen: plotelementen'.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

 
En geen Eppo zonder Rhonda! Op bladzijde 32 vind je de gebruikelijke advertentie voor de Eppo-shop waar de drie edities van Rhonda 1: Help me, Rhonda! te koop zijn via: http://www.eppostripblad.nl/eppo_shop.php?artsid=140. En deel 2, getiteld Rebecca, is inmiddels volop in de maak.
 
Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: