woensdag 14 augustus 2013

Poppetjes tekenen in Kampen

 
 

Aanstaande zaterdag vindt in Kampen het 15e Kamper Stripspektakel plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers én met maar liefst drie gloednieuwe prenten van Hans!
Allereerst natuurlijk de prachtige Rhonda-prent hierboven. De cover van Eppo 14 maar dan zonder teksten. Enkel en alleen Rhonda in vrije val. En dan zijn er ook nog deze  twee prenten van Puppy from Hell.

Alle prenten hebben een oplage van 25, zijn genummerd en gesigneerd, kosten E 7,50 per stuk en zijn te verkrijgen in de stand bij Hans.
En dan nemen IJsbrand en ik ook de Max Miller teaserprent voor het komende verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen' mee, die we in mei speciaal voor de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs hebben gemaakt.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

 Totale oplage 50, waarvan er in Zwolle al flink wat verkocht zijn, eveneens genummerd en gesigneerd en E 7,50 per stuk. Te verkrijgen in de stand bij IJsbrand. Maar eventueel ook nu al te reserveren via maxmillerstrips[at]xs4all.
Behalve deze vier prenten hebben we natuurlijk ook alle Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft bij ons, De verdronken paarden van Ameland, De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34, het eerste Max Miller-album 'Moordkunsten' en verder alles wat we nog kunnen meenemen aan prenten, posters, kerstkaarten, boekenleggers, schetsen, voorstudies en originelen. Kijk daarvoor ook even in de Vano-winkel (http://vano-origineel.blogspot.nl/) en op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) in de post 'Kamper Stripspektakel 2013' (http://maxmillercomics.blogspot.nl/2013/08/388-kamper-stripspektakel-2013.html)
Uiteraard gaan we dat alles voorzien van tekening, tekening en handtekening voor wie dat maar wil. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten. Tot ziens in Kampen!

15e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 17 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 12.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zal er weer bijzijn.
Tot dan dan. Groetjes, -J-.

Frank Jonker zei

Ha -J-,

Leuk dat je er was. En ook in Valkenswaard. :-) Bedankt!

Hartelijke groeten,

Frank