woensdag 11 januari 2012

Een tip van de sluier...

Sinds afgelopen zaterdag is er op de Max Miller Strips blog een schets te vinden van de openingsplaat van het nieuwe Max Miller-verhaal. Deze auto die ’s nachts tijdens een flinke onweersbui over de weg raast. En wat er dan gebeurt? Nee, daarover laat IJsbrand niets los, dus ik ook niet.
Maar er wordt dus al getekend? Is het scenario voor het nieuwe Max Miller verhaal dan nu al af, Frank? Eh… nee, ook niet. Op verzoek van IJsbrand zelf heb ik hem voor mijn kerstvakantie, dat wil zeggen voordat ik aan het schrijven en versturen van onze Bob Evers kerstkaarten begon, de eerste twaalf pagina’s van het scenario gestuurd. Dit zodat Ijsbrand alvast kon beginnen met tekenen en zodat het nieuwe Max Miller verhaal inderdaad op tijd in de Eppo gepubliceerd kan worden.
Vanaf deze week wordt er ook weer hard gewerkt aan het vervolg van het scenario. Daarover geeft IJsbrand op zijn blog ook nog een hint. En die zit in dit plaatje uit het Max Miller verhaal ‘Moordkunsten’.
De hele post van IJsbrand, inclusief deze twee plaatjes kun je lezen en bekijken op de blog van Max Miller Strips

(Illustraties: IJsbrand Oost)

(http://maxmillercomics.blogspot.com/) En net als voor het tekenwerk en het scenario geldt voor verdere tips van de sluier: wordt vervolgd!

Geen opmerkingen: