woensdag 22 juni 2011

HELP ME, RHONDA - JOURNAAL, episode 24.

SHT!! De limited edition Kampen. “Help me, Rhonda” prent gaat in de voorverkoop al meteen wel erg hard. Zo als het er nu uitziet, is ie al bijna uitverkocht. Heb ik in Kampen niks meer! Wat te doen? Nog iets maken? Extra verassingprent meenemen naar Kampen?

Inmiddels trouwens met vaste blogbezoeker Otto “gebrainstormd”. Een erg aardig aanbod en een leuk gesprek gehad vrijdag. Over hoe ik in dit vak sta en wat er concreet voor mogelijkheden zouden zijn enzo. Ik heb het wel even moeten laten bezinken, hoor. Op een of andere manier had ik een tamelijk formele aanpak gevreesd, ik had me al helemaal schrap gezet, maar gelukkig werd het dat niet.

Interessant en goed om op deze manier es wat eerste structuur in m’n vage onrust te zien verschijnen. Het lijkt in ieder geval me nuttig om te trachten in kaart te gaan brengen waar ik nog nauwelijks over heb nagedacht. Een wat meer afstandelijke en analytische manier van naar de eigen winkel kijken is natuurlijk altijd moeilijk voor de winkelier zelf. Dit gesprek was darvoor een mooi begin.

1 opmerking:

Anko zei

Hoi Hans, ik wil graag ook een prent, ik hoop dat ik niet te laat ben. (pc gecrasht)

Anko