zondag 18 januari 2009

Er is er een jarig... en dat is Caroline!!!


Hans heeft er vandaag vast geen tijd voor, maar toch mag het niet onvermeld blijven op deze blog. Vandaag, beste vrienden en vriendinnen, is Caroline jarig!!!
Carolinie, al vijf jaar lang de drijvende kracht achter de Bob Evers strip. Terwijl de Bob Evers stripauteurs zeven dagen per week, tien uur per dag met alle mogelijke moeite hun tekenwerk en scenario's op tijd bij de betreffende bladen en uitgevers proberen te krijgen, is het Caroline die de Bob Evers-PR voor haar rekening neemt. De persberichten, de kerstkaartadressen, contacten met stripbeurzen, winkels en andere kandidaten voor de signeersessies, interviews, meet-en-greets, contact met de distributeurs, met winkels waar Bob Evers nog niet te koop is, kranten, tijdschriften, radio, lokale tv en alle andere mogelijke media en wat al niet meer.
En dan ook nog het vaste model en inspiratiebron van Hans, waardoor onze tekenaar nu inmiddels met aan zijn zesde Bob Evers stripverhaal bezig is.
Kortom, wij zijn Caroline echt heel erg dankbaar dat ze naast haar full-time baan nog zoveel van haar vrije tijd opoffert voor de Bob Evers strip.
Maar vandaag hoeft dat allemaal niet. Dus Caroline, neem het er van vandaag! Van harte gefeliciteerd en nog vele, vele jaren!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

gefeliciteerd!! Hieperdepiepppp Hoeraaaaa.
Gezellige dag. Groetjes, -J-.

Anoniem zei

Nou Frank, dank voor al je lovende woorden over mijn persoon en Joop dank voor je felicitaties.