donderdag 28 oktober 2021

Nu in de winkel: Wynona 1: Als de beer ontwaakt... en Puppy Love 1: Ik wil geen hondje


Een primeur voor Hans vandaag. Twee nieuwe albums tegelijk in de winkels Diverse stripwinkels melden het verschijnen van zowel het eerste Wynona-album  'Als de beer ontwaakt' als het album Puppy Love 1: Ik wil geen hondje. 


In het geval van Wynona lijkt het vooralsnog te gaan om de hardcovereditie en in een enkel geval de Dossier-editie van Wynona 1: Als de beer ontwaakt. Het album waarin we kennismaken met advocaat Daniel wiens hulp door de mooie Wynona wordt ingeroepen voor een ogenschijnlijk hopeloos en corrupt proces, waarbij een oude bekende van Daniel, Tobarth Reeves ter dood veroordeeld dreigt te worden. Maar diep in Daniel schuilt een donkere macht. Wat gebeurt er toch met hem als de beer ontwaakt? Met hoofdrollen voor dezelfde papieren acteurs die eerder Rhonda en Dutch speelden.


Behalve het eerste Wynona-album is vandaag ook het eerste en meteen complete album van Puppy Love verschenen, getiteld 'Ik wil geen hondje'. Alle gags van Hans en Caroline over de avonturen van de kleine Nell en haar grote broer, de kat Robin, die zo'n pup in eerste instantie helemaal niet ziet zitten. In Kampen verscheen al de speciale Beurseditie van dit album, nu is ook de winkel-editie te verkrijgen bij je favoriete stripspeciaalzaak en de betere boekhandel.

Geen opmerkingen: