woensdag 18 augustus 2021

Kamper Stripspektakel 2021


 Aanstaande zaterdag 21 augustus vindt in het stadspark van Kampen het 22e Kamper Stripspektakel. Met vele stripmakers uit binnen- en buitenland. En natuurlijk zijn wij daar ook bij. Hans en Caroline kom je tegen in stand 43 in het stadspark van Kampen met een absolute primeur. Zaterdag verschijnt de beursuitgave van het eerste Puppy Love-stripalbum in een oplage van 75 exemplaren. 

Zelf zal ik samen met Danker Jan zal ik plaatsnemen in stand 53. En ook daar hebben we een primeur. Want voor het eerst zal de Hel 'Big adventures' portfolio te verkrijgen zijn op een stripfestival. Ook het bijbehorende schetsboek is bij ons verkrijgbaar. 

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Verder hebben we natuurlijk ook de beide albums van De avonturen van Hel bij ons, te weten 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex'. Zowel de Nederlandse als de Duitse en de Franse albums zullen in Kampen verkrijgbaar zijn. Voor die laatste twee geldt wel, zolang de voorraad strekt


(Illustratie: IJsbrand Oost)

IJsbrand is dit jaar niet aanwezig in Kampen, maar de albums van Max Miller zullen uiteraard wel t e verkrijgen zijn in Kampen. Zelf neem ik in elk geval 'De Orde van de Blauwe Steen' en Schaduwspel mee naar Kampen.

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
 
Natuurlijk brengt Danker Jan  ook de Hel-portfolio 'De vier jaargetijden' en het bijbehorende schetsboekje mee. Ook hier geldt, zolang de voorraad strekt
n.


Bij Hans en Caroline zijn naast de Puppy Love- beursuitgave ook alle drie de albums van Rhonda  'Help me, Rhonda!', 'Rebecca' en 'Route 66', in harde en/of zachte kaft en het Nederlands, Frans en Duits.
(Illustratie: Angel Rodriguez, © Disney)

Verder hebben we alle ook Bob Evers-albums bij ons in harde en/of zachte kaft, De spannendste avonturen van Donald Duck 20 en 28, Nieuwe vrienden en diverse Tina Vakantie- en Winterboeken 
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)

 Ook het andere werk van Danker Jan is in Kampen verkrijgbaar, zoals het album Ridders van Gelre, Ons verloren hertogdom, de blauwe editie van Publiek Geheim ,Tel Israel , Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland en Brabant, daar brandt nog licht en Goes in strip.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook Eric is aanwezig en wel in stand 7, dus wie zowel een tekening als tekst als handtekening in zijn of haar Nieuwe Vrienden-album wil hebben, kan bij ons terecht. Eric neemt bovendien de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden. En natuurlijk Erics jubileumalbum 'Was getekend... Eric Heuvel'.


(Illustratie: IJsbrand Oost) 
                     
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.
22e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 21 augustus

Stadspark Kampen

Ingang: Horstsingel

8261 DB Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: