vrijdag 20 augustus 2021

De aankomende albums van Hans

 


Woensdag kondigden we het al aan: morgen zal de beurs-editie van 'Puppy Love 1: Ik wil geen hondje!' in een oplage van 75 exemplaren te koop zijn op het 22e Kamper Stripspektakel. Maar er is meer.

Van dit album zal ook een winkeleditie verschijnen, uiteraard in een hogere oplage, en die editie heeft bovenstaande cover. Wanneer het albums precies in de winkel zal liggen, is op dit moment nog niet bekend, maar zodra er meer nieuws is, lees je dat hier op de Bob Evers Stripblog.


Al eerder kondigden we Wynona 1: Als de beer ontwaakt aan. Uit de nieuwe Leesvoer van Uitgeverij L blijkt dat het album in oktober zal verschijnen. Stripspeciaalzaak meldt een precieze datum:  15 oktober 2021.

De Franstige editie van Wynona 1: Le reveil de l'Ours staat vooralsnog voor september genoteerd. Maar het zou ook evengoed oktober kunnen zijn. Het Stripfeest van Brussel, waar het album oorspronkelijk verwacht werd, trekt maar liefst een maand uit voor alle geplande stripactiviteiten. Of daar inderdaad  de lancering van de Franstalige editie van Wynona 1 onderdeel van uitmaakt, met wellicht een bijbehorende Brusselse signeersessie van Hans, weten we nu nog niet. Maar zodra er meer nieuws is, lees je dat uiteraard hier op de Bob Evers Strips blog.

Geen opmerkingen: