dinsdag 1 oktober 2019

Meer nieuws over Hel 2 en 3

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Er wordt volop gewerkt aan het derde albumvullende avontuur van Hel. Danker Jan plaatste gisteravond deze tekening met onderstaand bericht op zijn Facebookpagina:

Ik ben al een tijdje aan het nieuwe verhaal van Hel bezig. Bij mij gaat dat nooit vanzelf, daarom zal het nog wel even duren voor het klaar is. Het gaat er wel anders uit zien dan de vorige verhalen. Plot en Toy doen deze keer niet mee.
En mocht Den Haag het bedrijfsleven een verplicht vrouwenquotum op gaan leggen, dan heeft deze strip daar in ieder geval geen last van. In het nieuwe verhaal barst het van de vrouwen....

Wie die derde dame in het gezelschap is? Dat antwoord krijg je over een aantal maanden als het derde avontuur van Hel klaar is voor voorpublicatie. Of wellicht eerder op de Facepagina van Danker Jan en hier op de Bob Evers Strip blog.
(Illustraties: Danker Jan Oreel, bron: Ulule)

Gisteravond sloot ook de crowdfundingactie op de site van Ulule voor het tweede Franstalige kleurenalbum van de avonturen van Hel, ofwel Helena 2: Le codex de la Sibylle. We zijn geeindigd op 124% van het streefbedrag en dat betekent dat Uitgeverij BD Must ergens in oktober de albums met extraatjes bij de donateurs in de bus zal doen bezorgen. Alle donateurs, heel hartelijk bedankt. Ofwel: un grand merci a tous les donateurs!

Geen opmerkingen: