woensdag 3 april 2019

Oost-Nederlandse Stripboekbeurs 2019: de presentatie van het Max Miller-beeldje

 
Aanstaande zaterdag 6 april vindt in de Lebuinuskerk te Deventer de 19e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs. Met uiteraard vele bekende Nederlandse en Vlaamse auteurs, waaronder Danker Jan, Eric, IJsbrand en ikzelf. En de officiele presentatie van het Max Millerbeeldje. De totale oplage is inmiddels uitverkocht en het beeldje is dus niet meer te bestellen. Maar de eerste tien exemplaren zijn zaterdag wel, voor het eerst in kleur, te bewonderen bij IJsbrand in de Max Millerstand. En daar kunnen ook de eerste tien bestellers, die een bezoek aan de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs brengen, hun bestelde beeldje afhalen.  .Natuurlijk zijn ook de drie albums van Max Miller, Moordkunsten, De Orde van de Blauwe Steen en Schaduwspel verkrijgbaar in de Max Miller-stand. Bovendien neemt IJsbrand een selectie aan originele schetsen, tekeningen en strippagina's mee en de laatste exemplaren mee van het album 'Achter de schermen van... Max Miller - Schaduwspel.

 Het boek waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het het nieuwste Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' en het allereerste avontuur van Max 'Spelbederf'.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

Compleet met prent, 4 schetsen die gebruikt zijn voor het verhaal en de speciale signeerprent

 
Samen met Danker Jan en Eric zal ik  plaatsnemen in de gedeelte January Jones en De avonturen van Hel-stand, waar natuurlijk de beide albums van De avonturen van Hel, De koffers van Raz Fadraz en De Sibylle-codex, verkrijgbaar zullen zijn.

Danker Jan neemt bovendien de laatste exemplaren van de nieuwe editie van het Hel Schetsboek mee, de blauwe editie van Publiek Geheim, de Brabant- en Zeelandstrips en een aantal originele tekeningen van Hel, die daar voor de echte liefhebbers, te koop zullen zijn.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

 Verder nemen we ook alle  Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft mee, diverse Donald Duck en Tina-albums en Nieuwe Vrienden mee.


 
Bij Eric is ook de speciale beursposter van dit jaar verkrijgbaar, net de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden.
(Illustraties: Eric Heuvel)
 

En natuurlijk proberen we al dat moois te voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen die dat maar wil.
                                                                         (Illustratie: IJsbrand Oost)

Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zaterdag in Deventer. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.

Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2019
Zaterdag 6 april
Lebuinuskerk
Grote Kerkhof 38
7411 KV Deventer
Van 10.00 uur tot 16.00 uur
Toegang: geheel gratis

Geen opmerkingen: