woensdag 1 maart 2017

De Stripdagen 2017

 
 
Aanstaand weekend 4 en 5 maart vinden de nieuwe Stripdagen voor de tweede keer plaats in de Broodfabriek in Rijswijk, met vele stripmakers, uitgeverijen, podiumprogramma, exposities en uiteraard de uitreiking van de jaarlijkse Stripschapprijzen.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Natuurlijk zijn IJsbrand en ik ook aanwezig met uiteraard alle Max Miller albums Moordkunsten, De Orde van de Blauwe Steen, Schaduwspel' en de laatste exemplaren van Achter de schermen van... Max Miller-Moordkunsten. IJsbrand is alleen zaterdag 4 maart aanwezig en zal signeren in de stand van Eppo Stripblad.  IJsbrand neemt bovendien ook de verschillende Max Miller prenten, ansichtkaarten, en een selectie originele tekeningen en strippagina's mee. Zelf neem ik beide dagen net als vele andere Donald Duck en Tina stripmakers een aantal uur plaats in de stand van Donald Duck en Tina, waar uiteraard ook Max Miller-albums De Orde van de Blauwe Steen en Schaduwspel verkrijgbaar zullen zijn.

 
(Illustratie: Donald Duck, ©Disney) 

Verder heeft de organisatie van De Stripdagen ervoor gezorgd dat er diverse Duckalbums in de Donald Duckstand verkrijgbaar zijn. En natuurlijk hebben we ook de verschillende Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft bij ons, net Nieuwe vrienden en de allerlaatste exemplaren van Kleine Napoleon.
(Illustratie: Dick Heins)
  
Ook Eric is beide dagen aanwezig, dus wie zowel een tekening als tekst met handtekening in zijn Nieuwe vrienden-album wil hebben, kan op de Stripdagen bij ons terecht.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Eric is te vinden in de stand van Eppo Stripblad waar onder andere zijn nieuwste album Alleen rond de wereld verkrijgbaar zal zijn, net de diverse January Jones-albums mee en de beide albums van Carbeau. Bovendien presenteert Eric dit weekend een speciale giclee van January Jones.
Kortom, genoeg te doen en te zien tijdens de Stripdagen in Rijswijk. We hopen dan ook dat we jullie dit weekend weer allemaal mogen begroeten.

De Stripdagen 2017

Zaterdag 4 en zondag 5 maart

De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD Rijswijk

Beide dagen van 10 tot 17 uur

Max Miller signeersessies: zaterdag 27 februari vanaf 10.00 uur

Donald Duck signeersessies: beide dagen vanaf 10.00 uur

Info: www.destripdagen.nl

Geen opmerkingen: