zondag 5 april 2015

Eppo 7-2015

Nee, het is niet de gevallen Rhonda, maar Wong die in de cliffhanger van de tweede aflevering van Rhonda 2: Rebecca op de deur klopte. En dat om bij Villafranca en Cagman te melden dat er bezoek is. Dutch Bernstein blijkt de man op de motor te zijn. Dat alles lees je aan het begin van de derde aflevering van het tweede Rhonda-verhaal op bladzijde 18 t/m 20 van de nieuwe Eppo (nr 7-2015)
En Rhonda zelf? Die staat nog altijd op het dak, klaar om de sprong uit haar dromen te maken. Gelukkig weet Bernstein, als psychiater, precies wat hij in dit soort gevallen wel en niet moet doen. Maar conflicteert wat Bernsteins methode niet met Rhonda's droom van daarjuist? Je leest het in de volgende Eppo.

En dan komt Rhonda ook nog meerdere malen genoemd in de rubriek Eppo-mail. Smaken verschillen  dat blijkt wel, want aan de ene kant hebben we een lezer die Rhonda overrated noemt, terwijl aan de andere kant een lezer de Rhonda-cover van Eppo nr 5-2015 een van de mooiste covers tot nu toe noemt en zelfs een coververkiezing voorstelt. En dan is er ook nog een lezer die bijvoorbeeld Elsje steevast overslaat, maar de rest van het blad prima noemt. Afijn, zo heeft iedereen z'n voorkeuren. Persoonlijk lees ik elke twee weken die hele Eppo van voor naar achteren en sla ik geen enkele strip of rubriek over. Volgens mij ook de beste manier om de ontwikkeling van strips, tekenaars en scenaristen op de voet te volgen en te beslissen welke strips je later dit jaar in album gaat aanschaffen. Naar het tweede Rhonda-album 'Rebecca' kijk ik in elk geval nu al uit.

Prettig Paasweekend allemaal!

Geen opmerkingen: