vrijdag 4 april 2014

De nieuwste strippublicaties

Ook in de tijdschriften van deze week slechts één nieuwe strip die we op deze blog kunnen vermelden. En wel Pinokkio op bladzijde 15 t/m 20 van de nieuwe Donald Duck (nr 15-2014).
Een verhaal, lichtjes geinspireerd op Richard Wagners beroemde opera 'Der ring des Nibelungen', en waarin de valse koetsier op zoek gaat naar de Ring van de Neveldingen die hem meester van de wereld moet maken. Alleen, om de ring uit zijn bergplaats te krijgen heeft hij wel een intelligente vis nodig. En laat Cleo nu een van de weinige vissen zijn, die woorden begrijpt. Het verhaal werd getekend door de Spaanse tekenaar Miquel Pujol.

Na het slot van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen in Eppo 6 even geen nieuwe strips van ons in de nieuwste Eppo (nr7-2014), al zal Hans later dit jaar vast en zeker zijn rentree maken met Rhonda 2: Rebecca.  En over iets minder dan twee maanden kun je album Max Miller 2: De Orde van de Blauwe Steen in de winkels verwachten. Tot die tijd vinden we in Eppo wel de diverse covers van Bob Evers, Rhonda en Max Miller terug in de welbekende advertentie voor de na te bestellen nummers van Eppo vanaf 2009.

En Bob Evers 5: Een overval in de lucht vinden we eveneens terug in de advertentie voor de Eppo Shop op bladzijde 32. Alle vijf de albums van Bob Evers zijn in harde en/of zachte kaft te bestellen bij de Eppo Shop via deze link: http://www.eppostripblad.nl/eppo_shop.php?artsid=42&groep=Stripboeken&serie=Bob+Evers  De drie Nederlandstalige edities van Rhonda 1: Help me, Rhonda! zijn via deze link te verkrijgen: http://www.eppostripblad.nl/eppo_shop.php?artsid=140&groep=Stripboeken&serie=Rhonda

En volgens het laatste nieuws op de site van Eppo Stripblad

(Illustratie: Eric Heuvel)

(http://www.eppostripblad.nl/eppo_nieuws.php?id=243) en is vanaf nu ook  'Nieuwe Vrienden'  in de Eppo Shop te bestellen, het album dat ik in opdracht van Comic House samen met Eric Heuvel maakte voor de Anne Frank Stichting. Nieuwe vrienden is net als de andere educatieve strips van Eric te bestellen via deze link: http://www.eppostripblad.nl/eppo_shop.php?artsid=53&groep=Stripboeken&serie=Eric+Heuvel

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: