zaterdag 19 april 2014

Bob Evers deel 53

Gisteren niet alleen Goede Vrijdag gevierd, maar ook een verjaardag. Eventjes een dagje lekker rustig aan gedaan. Een dagje niets nieuws bedacht of geschreven, en zelfs in de gebruikelijke tijdschriften even geen nieuwe strips die we op deze blog zouden kunnen vermelden. Daarentegen is er wel weer nieuws op Bob Evers-gebied. Weliswaar ligt de Bob Evers strip even stil, zolang Hans nog druk is met Rhonda. Maar sinds een paar jaar heeft ook Peter de Zwaan de draad van de Bob Evers boekenserie weer opgepakt. Deze week verscheen het 53ste deel in de serie Bob Evers: Glorierijke missers in La Gloria.
(Illustratie: © Peter de Zwaan/Uitgeverij De Zwarte Zwaan)
Tevens het derde en laatste deel van de Illegale emigranten-trilogie, waarin Bob Jan en Arie de strijd aanbieden met de familie Rivas, waar letterlijk en figuurlijk een streepje doorheen loopt. Meer info over dit 53ste Bob Evers boek en hoe die te bestellen vind je op de site van Peter de Zwaan (www.peterdezwaan.nl).

Veel leesplezier allemaal en heel prettige Paasdagen.

2 opmerkingen:

Otto zei

Hallo Frank, sorry dat ik een dag te laat ben maar alsnog, en niet minder gemeend, de allerbeste wensen voor je verjaardag en nog vele, vele mooie jaren.

Frank Jonker zei

Ha Otto,

Dank je wel voor de felicitaties.
En die ene dag later is geen enkel probleem. :-) Hopelijk tot gauw ziens op een van de komende stripbeurzen.

Hartelijke groeten,

Frank