donderdag 1 september 2022

De Stripdagen 2022


Aanstaand weekend, 3 en 4 september 2022 is het zover. Dan vinden in de Broodfabriek in Rijswijk de Stripdagen 2022 plaats. Hans is zondag aanwezig in de stand van Uitgeverij L (stand 15) en zal daar het eerste deel van Wynona 'Als de beer ontwaakt' en alle albums van de Rhonda-trilogie signeren. 

Dit alles in diverse edities en diverse talen, zolang de voorraad strekt. Natuurlijk kun je ook bij Hans terecht voor het integrale Puppy Love album 'Ik wil geen hondje'.

(Illustratie: © Disney)

Zelf zal ik beide dagen plaatsnemen in de stand van het Stripschap  (stand 13) en ik neem uiteraard ook de diverse Bob Evers-album in harde en/of zachte kaft, die je eventueel ook bij Hans kunt laten signeren. Verder het gloednieuwe Oom Dagobert-jubileum-album '75 jaar Oom Dagobert'  (daarover morgen meer op dit blog) en de album 'De spannendste avonturen van Donald Duck 34' en 'Op reis om de wereld met Donald Duck deel 2.'

(Illustratie: Danker Jan Oreel)

IJsbrand, Danker Jan en Eric  zijn niet aanwezig op de Stripdagen, maar de albums van Max Miller en De avonturen van Hel en Nieuwe vrienden zijn volop te krijgen bij de stand van Uitgeverij L. En zelf neem ik uiteraard ook het Hel-album 'De Sibylle-codex', Nieuwe vrienden en de Max Miller-albums 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' mee. En natuurlijk gaan we proberen al dat moois van tekening en handtekening te voorzien voor iedereen die dat maar wil.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Kortom, genoeg te zien en te doen aanstaand weekend tijdens de Stripdagen te Rijswijk. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.

De Stripdagen 2021

Zaterdag 3 en zondag 4 september

De Broodfabriek

Volmerlaan 12

2288 GD Rijswijk

Beide dagen van 10 tot 17 uur

Signeersessie Hans: zondag 4 september bij Uitgeverij L (stand 15)

Signeersessies Frank: zaterdag 3 en zondag 4 september bij het Stripschap (stand 13)

Info: www.destripdagen.nl/

Geen opmerkingen: