woensdag 17 augustus 2022

Kamper Stripspektakel 2022

 


Aanstaande zaterdag 21 augustus vindt in het stadspark van Kampen het 22e Kamper Stripspektakel. Met vele stripmakers uit binnen- en buitenland. En natuurlijk zijn wij daar ook bij. Samen met Danker Jan zal ik plaatsnemen op het van Heutzplein in stand 83. En we hebben meteen een primeur. Een gloednieuwe prent van Hel uit de Ziegfield-serie.  Dit is wat Danker Jan er zelf over schrijft op zijn Facebook-pagina

Tussen alle bedrijven en ziekenhuisbezoek door heb ik nog snel een nieuwe prent van hel kunnen maken. Hij moet alleen digitaal nog bewerkt worden, maar uiteindelijk wordt dit de derde Ziegfield-prent en hij is bedoeld voor het kamper Stripspektakel op 20 augustus. Komende zaterdag dus.
Net als de andere twee laat ik hem maken in een kleine oplage van 35 exemplaren. Het formaat is A4 en de prijs 9,95
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Verder hebben we natuurlijk ook de beide albums van De avonturen van Hel bij ons, te weten 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex'. Zowel de Nederlandse als de Duitse en de Franse albums zullen in Kampen verkrijgbaar zijn. En natuurlijk de beide Hel-portfolio's. Voor de portfolio's en de buitenlandse Hel-album geldt wel zolang de voorraad strekt.


(Illustratie: IJsbrand Oost)

IJsbrand is dit jaar niet aanwezig in Kampen, maar de albums van Max Miller zullen uiteraard wel t e verkrijgen zijn in Kampen. Zelf neem ik in elk geval 'De Orde van de Blauwe Steen' en Schaduwspel mee naar Kampen.

(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)

Verder hebben we alle ook Bob Evers-albums bij ons in harde en/of zachte kaft, het gloednieuwe album De spannendste avonturen van Donald Duck 34, plus nog wat andere Donald Duck-albums, Nieuwe vrienden en diverse Tina Vakantie- en Winterboeken 
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)

 Ook het andere werk van Danker Jan is in Kampen verkrijgbaar, zoals het album Ridders van Gelre, Ons verloren hertogdom, de blauwe editie van Publiek Geheim ,Tel Israel , Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland en Brabant, daar brandt nog licht en Goes in strip.

(Illustratie: Eric Heuvel)
                     
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.
23e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 20 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: https://kamperstripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: