zaterdag 12 maart 2022

Kunst voor Oekraine...Vanmiddag organiseert Traas Nederland een kunstevent waarbij 5 kunstenaars met hun werk geld inzamelen voor de Stichting Help Oekraine. Eén van die vijf kunstenaars is Danker Jan. En dat betekent dat er ook een aantal Hel-items te koop zijn, zoals het album 'De Sibylle-codex'. Dit is wat Danker Jan er zelf afgelopen donderdag over zei op zijn Facebookpagina:


Op zaterdag 12 maart zal er bij Traas Nederland een kunstevent plaatsvinden waar 5 kunstenaars met de verkoop van hun werk geld inzamelen voor de Stichting Help Oekraïne. Ik doe daar ook aan mee. Ik heb nog een aantal losse prenten van de 'Big Adventures' portfolio in de aanbieding, tientallen verschillende kaarten, posters, puzzels, stripboeken en andere prenten.Alles gaat weg voor schappelijke prijzen. Tenzij iemand er meer voor wil betalen. Dat mag natuurlijk ook. Een en ander begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Uitloop mogelijk, zoals dat zo mooi heet.

Het is nu donderdag, dus nog voldoende tijd om 'Baarlandsezandweg 1 in 's Gravenpolder' in de navigatie in te voeren, zou ik zeggen.
Mocht je zaterdag niet kunnen, misschien is het dan wel mogelijk dit bericht te delen?


Op Danker Jans facebookpagina zijn nog veel meer items te vinden die straks te koop worden aangeboden. Dus mocht je belangstelling en tijd hebben, reis dan vanmiddag af naar 's Gravenpolder. Het is de moeite waard.

Kunst voor Oekraine

Van 12.00 tot 16.00 uur

Baarlandsezandweg 1

4431 NJ 's Gravenpolder

Info: www. TRAAS.nl.

Geen opmerkingen: