zaterdag 20 maart 2021

Stripveiling internationale tekeningen direct van de tekenaar, de tussenstand

 Geen nieuwe strips deze week die we hier op de Bob Evers Strip blog kunnen vermelden, maar de Stripveiling internationale tekeningen direct van de tekenaar loopt nog altijd. Danker Jan plaatste er dit bericht over op zijn Facebookpagina.

Eigenlijk is dit berichtje alleen maar voor Brabanders. Dus wees gewaarschuwd!
Op een van de Catawiki-veilingen kan worden geboden op dit kavel. Het is een originele pagina uit de Brabantstrip. Hier bedenkt Anton Pieck de Efteling. Rijdt Wim van Est in 1951 in z'n gele trui van de Aubisque het ravijn in en moet met aan elkaar geknoopte binnenbanden weer omhoog getakeld worden. Collega wielrenner Rini Wagtmans faciliteert dan weer indirect de botersmokkel...
http://www.catawiki.nl/l/46196487-danker-jan-oreel-originele-pagina-brabant-daar-brandt-nog-licht-2012

Voor de originele pagina uit Brabant, daar brandt nog licht is dit moment 43 euro geboden. Voor de beide items van Hel wordt iets meer dan het dubbele geboden.

Voor de originele  tekening van Hel in kleur is het hoogste bod op dit moment 88 euro.

En ook voor de originele pagina uit De avonturen van Hel 1: De koffers van Raz Fadraz is het hoogste bod op dit moment 88 euro. De stripveiling loopt nog tot maandagavond 22 maart 20.00 uur. Dus mocht je een van deze drie items aan je verzameling toe willen voegen, mis deze veiling dan niet en bied mee. En  wie weet heb je binnenkort jouw favoriete ingelijst aan de muur hangen.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: