zaterdag 7 november 2020

De strippublicaties van deze weekDé publicatie van deze week is natuurlijk het album 'Kapelle in strip' dat afgelopen maandag in Kapelle werd gepresenteerd. Danker Jan schreef er dit over op zijn Facebookpagina

De 'luxe' versie van het stripboek van Kapelle is vanaf vandaag te bestellen in mijn webshop www.vandankerjan.nl  Bij de genummerde en gesigneerde hardcover zit een mapje met drie losse prenten, en als bonus een 'lekker foute' wikkel.Er zijn er slechts 125 gedrukt. Ik had er 50 ingekocht, maar daar zijn er ondertussen nog 25 van over. Wil je hem hebben, wacht dan niet te lang.

Behalve in de webshop van Danker Jan  is  Kapelle in strip ook te koop bij Boekhandel Lectori, in Kapelle en Het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes. Maar zoals gezegd, de luxe editie telt slechts 125 exemplaren en daar is al een behoorlijk aantal van verkocht, dus wil je graag zo'n luxe editie van Kapelle in strip in je boekenkast hebben staan, bestel hem dan vandaag  nog.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

En  naast alle aandacht voor Kapelle in strip was er ook deze schets nog voor de voorlaatste prent van de Hel 'Avonturen'portfolio, eveneens te vinden op de Facebookpagina van Danker Jan. Gezien de bijbehorende info en de reacties daarop zal de uiteindelijke prent er waarschijnlijk iets anders uit gaan zien:

De voorlaatste prent van de portfolio van Hel. De uiteindelijke versie zal iets anders zijn omdat er voor mijn gevoel hier iets niet aan 'deugt'. De vraag is alleen wat?

Geen opmerkingen: