dinsdag 20 oktober 2020

Eindelijk op Facebook: De Chillkeet moet blijven!

Eind vorige week plaatste Hans een Facebookbericht over zijn inmiddels op-een-na nieuwste strip: De Chillkeet moet blijven! Een verhaal dat ik in opdracht van Comic House samen met Hans maakte voor het boek Thema's Maatschappijleer VMBO-BK 2020-2021.  Het Stripschap nam het bericht over op hun eigen Facebookpagina en kon gelukkig antwoord geven op de vraag waar het boek te bestellen is.

Bij de uitgever te bestellen...Vanmorgen een pakketje versgedrukte boekjes bezorgd gekregen. Ik stond er in!
Op scenario van Frank Jonker, de belevenissen van Kelvin en Sharif. Over pubers die in hun dagelijks bestaan opeens te maken krijgen met "grotemensen" politiek. Stripjes gemaakt voor VMBO themaboeken maatschappijleer van uitgeverij Essener. Geen idee hoe en waar te koop.
In reactie op deze Facebookpost oppert Caroline om de strips met de avonturen van Sharif en Kelvin en hun vrienden op te nemen in het overzicht van strips voor het onderwijs van de Stripmaker des Vaderlands, Margreet de Heer. En dat lijkt mij ook een heel goed idee.

Meer info over deze nieuwe educatieve strip van Hans en mij vind je in de blogpost van 29 juli hier op de Bob Evers Strip blog. En daar vind je ook de link naar de bestelsite van Uitgeverij Essener. Net als hier overigens.

Geen opmerkingen: