woensdag 20 maart 2019

De Stripdagen 2019

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Aanstaand weekend 23 en 24 maart vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de Stripdagen plaats, voor de tweede keer in samenwerking met Heroes Dutch Comic Con. Met vele stripmakers, uitgeverijen, podiumprogramma, stripbattles, cos player song contest, exposities en uiteraard de uitreiking van de jaarlijkse Stripschapprijzen.
(Illustratie: Donald Duck, ©Disney) 

Zelf neem ik beide dagen, samen met vele andere Donald Duck-, Tina-  en Jan, Jans en de kinderen-stripmakers, plaats in de stand van Donald Duck en Tina, waar diverse Donald Duck albums verkrijgbaar zullen zijn en uiteraard de Tina Vakantie- en Winterboeken waarin de strip Karlijn, Catootje en de ouders te vinden is.

En natuurlijk hebben we ook de verschillende Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft bij ons, net  als Nieuwe vrienden en de Max Miller-albums 2 en 3, ofwel De Orde van de Blauwe Steen en Schaduwspel en De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex, die zowel in het Nederlands als het Duits als het Frans verkrijgbaar zal zijn.
(Illustratie: IJsbrand Oost) 

IJsbrand komt dit jaar weliswaar op zaterdag naar de Stripdagen, maar zal niet op een vaste plek ent tijd signeren. Dat wil niet zeggen dat hij niet bereid is om een boek te signeren, dus schiet hem vooral even aan op de beurs als je hem tegenkomt.
Mocht je trouwens een specifiek verzoek aan hem hebben, zoals bijvoorbeeld een exemplaar van 'Achter de schermen van Max Miller: Schaduwspel', een gesigneerd Max Miller album, 1 van de nog beschikbare Max Miller prenten, een originele tekening of schetsen, stuur hem dan voor de beurs even een mailtje via maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Dan neemt hij dat voor je mee en spreekt hij iets met je af op de beurs.
Ook Eric is beide dagen aanwezig, dus wie zowel een tekening als tekst met handtekening in zijn Nieuwe vrienden-album wil hebben, kan op de Stripdagen bij ons terecht.
(Illustratie: Eric Heuvel)

Eric is te vinden in de stand van Eppo Stripblad waar onder andere de diverse January Jones-albums, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld en alle educatieve albums van Eric verkrijgbaar zijn. Kortom, genoeg te doen en te zien tijdens de Stripdagen in Utrecht. We hopen dan ook dat we jullie dit weekend weer allemaal mogen begroeten.
De Stripdagen 2019
Zaterdag 23 en zondag 24  maart
De Jaarbeurs
Jaarbeursplein 15
3521 AL  Utrecht

Beide dagen van 10 tot 17 uur.

Geen opmerkingen: