woensdag 16 augustus 2017

Kamper Stripspektakel 2017

Aanstaande zaterdag vindt in Kampen het 19e Kamper Stripspektakel plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers. En natuurlijk zijn wij daar ook bij. Terwijl in Eppo het derde deel van Rhonda-trilogie Route 66 van start gaat (daarover later deze week meer), kun je in Kampen bij Hans terecht voor de eerste twee Rhonda-albums 'Help me, Rhonda!' en Rebecca. Albums met harde of zachte kaft, dossier-edities, albums in het Nederlands, Frans of Duits. Er is keus genoeg zolang de voorraad strekt. En behalve Rhonda hebben we natuurlijk ook alle Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft bij ons.

(Illustratie IJsbrand Oost)
Samen met IJsbrand zal ik plaatsnemen in de Max Miller-stand, waar de drie albums uit de Max  Miller-reeks, te weten 'Moordkunsten', 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' volop verkrijgbaar zullen zijn.. IJsbrand brengt ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee.
(Illustratie Daan Jippes, © Disney) 
Behalve Rhonda, Bob Evers en Max Miller nemen we ook nog een aantal albums mee van De Spannendste avonturen van Donald Duck nr 13 en uiteraard Nieuwe vrienden.
(Illustratie: Eric Heuvel)
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.
19e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 19 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 11.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: