dinsdag 6 juni 2017

Hel-preview (19)

Het is gelukt. Het tweede avontuur van Hel, De Sibylle-codex, is klaar. 45 pagina's geschreven, getekend en ingekleurd. Afgelopen weekend, nog voordat Wilma met de inkleuring van de laatste pagina aan de slag ging, plaatste Danker Jan deze plaat op zijn
Facebookpagina. Waar Hel zich hier bevindt en waar ze hier aan denkt, lees je over precies twee weken in de allerlaatste aflevering van Hel, De Sibylle-codex. Mis het niet.

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Het lijkt erop: eind goed, al goed. En Hel lijkt te denken over een vakantie, stedentrip of iets dergelijks. Op 20 juni (Eppo 13) dan de laatste 3 pagina's van dit verhaal. Ik heb al de Eppo's al klaarliggen om het verhaal dan nog eens in één ruk uit te lezen. Mooi gedaan door door dit team.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Dank je wel voor de complimenten. Veel plezier ook alvast met het herlezen van Hel, De Sibylle-codex. Ik kijk zelf al ook uit naar de laatste drie pagina's volgende week in Eppo. Ik durf je alleen nog niet te beloven dat het verhaal voor alle personages goed afloopt. En die vakantie, stedentrip van Hel zou nog best eens iets groters kunnen zijn. Misschien wel iets voor een volgend verhaal. :-)

Hartelijke groeten,

Frank