dinsdag 15 januari 2008

Welkom Frank!

Hebben jullie het gezien? De post hieronder? Frank is er. Frank is begonnen aan z'n blog-carriere. Hij is vanaf nu mede auteur hier. Ik ben reuzebenieuwd naar z'n bijdragen straks! Welkom, Frank.

Tijd voor de inkting van pagina 4. De pagina met de hoge kaders dus. De hernieuwde kennismaking tussen de drie onfortuinlijke schatgravers en onze jonge Amerikaanse held.

Ik heb die mannen flinke stoppelbaarden gegeven. Niet echt een baard van zes maanden, hoor. Ik was bang dat je ze dan niet meer zou herkennen. Misschien mochten ze eerste maanden nog wel af en toe scheren van de muiters? Wel zijn hun kleren flink gerafeld en is hun hutje erg schamel, vooral in vergelijking met de prachthut van de jongens op het andere eiland. Het is eigenlijk niet meer dan een afdakje.

Met hun varkentjesfarm en open haard vol broodvrucht-omeletten, deden die jongens het natuurlijk weer aanzienlijk beter dan de volwassenen. Een van de centrale BE-thema's, wat mij betreft.

Frank gaf in z'n scenario niet veel aanwijzingen over de details van de begroeting. Maar stevig vastpakken en schouderklappen deden ze in de vijftiger jaren vast ook al wel.

Hier de nieuwe pagina:


Je ziet 'm groot als je erop klikt.

Geen opmerkingen: