dinsdag 21 februari 2023

Er is er één jarig...en dat is Hans!!!

 

Feest op de Bob Evers Strip blog! Vandaag, 21 februari, is Europa's beste en meest veelzijdige striptekenaar jarig! De tekenaar van onze eigen Bob Evers-strip, van Puppy from Hell alias Puppy Love, van de internationaal bekende striptrilogie Rhonda, waarvan het eerste deel werd bekroond met de Stripschappening voor het album van het jaar 2013 in de categorie Avontuur en vermaak en natuurlijk van het eerste Wynona-album 'Als de beer ontwaakt', dat intussen ook al een Franstalige editie kent en waarvan wellicht later dit jaar kunnen genieten van het tweede deel als voorpublicatie in Eppo, en daarnaast nog van vele, vele andere strips. 
(Bron foto: Facebookpagina Het Stripschap)

En daarnaast is Hans winnaar van de 50ste Stripschapprijs ofwel de Stripschapprijs 2023, die hij aanstaande zaterdag in Groningen krijgt uitgereikt en waarvan het Stripschap op hun Facebookpagina inmiddels een tip van de sluier heeft opgelicht.
Hans, daarom dit jaar dubbelvan harte gefeliciteerd. Allereerst met je verjaardag en nog vele, vele jaren.
En uiteraard met het winnen van de Stripschapprijs 2023 en het feit dat je naam nu wordt toegevoegd aan de eregalerij van grote stripmakers die je op dat gebied voorgingen. Maar er zowel zaterdag als vandaag een fantastisch leuke, gezellige, creatieve, inspirerende en feestelijke dag van.

Geen opmerkingen: